Sponsor jouw sponsordoel gratis!

Koopt je de kerstcadeau's online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken. Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar er gaat een kleine bijdrage naar TV de Oorsprong.

U sponsort dus gratis! (klik op onderstaande banner) 

       Primera Beek-Ubbergen    Meijer Assurantiën Beek-Ubbergen              

Nieuws jeugd

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van TV de Oorsprong "OORSPRONKELIJKHEDEN" . Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer 1 keer per 6 weken. Heeft u zelf leuk nieuws voor de leden, mail dan naar redactie@tvdeoorsprong.nl, dan plaatsen we het in de nieuwsbrief.

GEZOCHT: NIEUWE JEUGDCOMMISSIELEDEN
In de jaarplanning is te zien dat er heel veel activiteiten en toernooien voor de jeugd worden georganiseerd. Voor al deze activiteiten zoals de Worldtour,  de voorjaarscompetitie en de toernooien, hebben we dringend hulp nodig.

Wij zijn op zoek naar 2 tot 4 commissie leden. De Jeugdcommissie bestaat momenteel uit 4 leden. De commissie in zijn huidige vorm, kan de organisatie van alle activiteiten voor de jeugd niet alleen organiseren.  Als je je wilt inzetten voor bijna 100 jeugdleden, meld je aan. Informatie: Dirk de Wit, voorzitter jeugd hylkemadewit@upcmail.nl

Tevens is er begeleiding nodig bij de competitieteams.1 of 2 ouders per team.

·      Coördinatie van de Worldtour per team

·      Begeleiding van de kinderen bij de competitie en bij toernooien.

·      Bardienst draaien ( onderling afspreken met de begeleiders van de thuisspelende teams)

·      Onderling organiseren vervoer en begeleiding naar uitwedstrijden

Door de inzet van de ouders lukt het om alle activiteiten aankomend jaar door te laten gaan. Wij zullen uitleggen wat er van de begeleider verwacht wordt. Vele handen maken licht werk. Daarbij is het ook ontzettend leuk en gezellig om mee te helpen bij de tennisactiviteiten van de jeugd en deze tot een succes te maken!

Namens de Jeugdcommissie heel erg bedankt!

 Voor vragen over hulp aan de jeugdcommissie en/of over de bijgevoegde presentaties kun je contact opnemen met Karin Steenbrink T:0620168024.

·      De kalender 2017 met alle activiteiten voor de tennisjeugd